Mac Indosnek

Over ons.

Wij willen iedereen laten genieten van de authentieke Indonesische gerechten die wij van onze ouders meekregen. 

Sinds november 2021 hebben we ook Thaise gerechten in ons assortiment met dank aan aangetrouwde nicht Oa. 

Broer & zus

Nu vele jaren later..

In 1950 kwam onze familie met de boot vanaf het eiland Java in Indonesië naar Nederland. Een tocht van zo’n 6 weken via het Suezkanaal en de Golf van Biskaje. Onze ouders en grootouders gingen wonen in Woerden. Hier zijn ze nooit meer weggegaan en onze familie woont hier nog steeds.

Nu vele jaren later hebben wij, broer en zus, van de tweede generatie een gezamenlijke droom. We willen iedereen laten genieten van de authentieke Indonesische gerechten die wij van onze ouders meekregen. Van een typische sambal goreng boontjes tot huisgemaakte lempers.

Sinds november 2021 hebben we ook Thaise gerechten in ons assortiment met dank aan aangetrouwde nicht Oa. Elke donderdag t/m zaterdag zijn er een aantal Thaise topgerechten (onder andere Padthai, kip cashew, Thai nasi) te krijgen in Toko1950. 

Selamat Makan!

Huub en Magda Lehmann

Team Toko 1950

U vindt onze winkel in de Voorstraat 95 (tussen Torino en de Truffel) in Woerden. Vlakbij het Station, het Defensie eiland en het bekende excercitie veld waar de evenementen plaatsvinden.

In onze winkel hebben wij naast onze verse gerechten en snacks in de toonbank ook een kleine selectie aan andere Aziatische producten. Denk daarbij aan de bekende kruiden, eigen gemaakte sambals, en ook de verse varianten zoals de sereh, daun salam etc.

Selamat Makan!

Magda Lehmann

Mac Indosnek

Oa Lehmann

Oa's Kitchen - Thaise gerechten

Huub Lehmann

Toko 1950

We vinden het leuk als je een recensie achterlaat!